Martí Sales

Ara és el moment

Un viatge al cor de l’escena musical catalana. Provocador i delirant, un llibre de culte per entendre el com, el què i el perquè de la generació PopArb.

Mishima, Joan Colomo, Bankrobber, Manel, Antònia Font, Anna Cerdà, David Carabén, Sanjosex, Mazoni, Za!, Anímic, el PopArb, l’Heliogàbal i molts altres protagonistes i llocs comuns d’una certa escena musical catalana contemporània es troben dins d’aquest llibre. Però, d’on surt, ben bé? Quin abast té, aquest eco? S’expandeix o es contrau? Martí Sales es submergeix en el moment per parlar amb els seus artífexs i veure com s’articula creació i mitjans, música i indústria, passat, present i futur. Un descabdell de vides creuades amb música, música i persones agafades amb imperdibles, imperdibles que emparellen ossos i segells, orelles i vinils, punys i hits, sexes i concerts. Un grapat de cassets seminals, moltes causalitats i empenta, emocions a dojo, algunes patacades, moments estel·lars, ganes infinites de fer-la grossa, germanor i cops de cap contra la paret, elevació, entusiasme i elegancia. Hi ha, també, una comunió generacional.

Ara és el moment és fruit d’un extens i rigorós treball de camp, de llargues entrevistes a altes hores de la nit, molts concerts i alguna copa de més, i de la unió de les seves dues grans passions, la música i la literatura.