Laia Fàbregas

Dies de cel groc

«I em va explicar que quan era petita jugava a amagar-se dels seus pares ficant el cap en una pantalla de làmpada, i que per això havia triat aquella foto per a la solapa del seu llibre i per a la publicitat, perquè era l’única foto que estava convençuda que els seus pares reconeixerien si mai la veien.»

Una novel·la plena de sorpreses sobre la família, l’amor, la recerca de la felicitat i la literatura. La mestria d’una de les joves autores catalanes de més projecció internacional en tota la seva esplendor.

La Sira té un germà gran, en Nil, i la seva història no és com la dels altres germans. La Sira farà de castellera i en Nil desapareixerà de ben jove. I la Sira i en Nil tindran en comú la Cecília Sicília, una escriptora que no escriu i que representarà la distància entre tots dos. I també la seva necessitat d’estar junts. Una història fascinant amb personatges que s’esvaeixen, herbes de color vermell i pluges de granotes en què alguns dies són grocs i les nits, potser, són d’altres colors.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

“Al seu últim llibre, Fàbregas explora els secrets i problemes de la creació literària.”
Jordi Nopca, diari Ara.

“El ritme pausat i la confiança en els recursos propis que amaren el text li atorguen una pàtina de distinció que fa honor a la feina de l’autora a l’hora de dur el negre sobre blanc un assaig de reflexió sobre les aparentment indiscutibles causes de la infelicitat.”
Òscar Montferrer, El Punt Avui.

“La història narrada a dos veus permet a l’autora custodiar la tensió narrativa amb mestria.”
Laura Fabregat, Núvol.

Fes-ne un tast

Altres llibres de Laia Fàbregas