Albert Pla

Espanya en guerra (ebook)

Albert Pla s’eleva com un àngel exterminador per carregar-s’ho tot en aquesta novel·la catàrtica plena d’explosions, humor negre, i molta mala llet.

«Des que es va declarar la independència fins que l’otan va enviar les tropes americanes havien passat dos anys llargs de reunions, resolucions, reprovacions, apel·lacions i correccions, però els americans no van trigar ni tres dies a agafar posicions. Van desplaçar part de la seva flota immensa (diversos bucs, destructors, submarins i portaavions) davant de Barcelona i Tarragona. Els catalans estaven envoltats. La invasió de Catalunya estava a punt..»

Gómez, Jackson, Yan, Joe, Forrest, Paul, Rossi i Molly: junts formen el Batalló dels Sonats, un grup de combat d’elit de l’exèrcit dels Estats Units. El seu objectiu serà esclafar la rebel·lió catalana i instaurar la democràcia a Espanya. Però la seva missió, en un principi humanitària i pacificadora, es convertirà en un infern per culpa de la resistència terrorista. El segrest d’una ampolla de Coca-Cola, de valor incalculable i símbol del poble americà, els allunya cada vegada més de la llibertat i els condueix als racons més tenebrosos de l’ànima inexpugnable del soldat.
Albert Pla ha escrit la novel·la que ningú esperava sobre la Catalunya postprocés i l’Espanya postdemocràtica. Tan punyent i inesperada com necessària.

Què n'han dit?

«Riureu molt llegint-la.» Mònica Terribas

Entrevistes

Altres llibres d'Albert Pla