Camilla Läckberg

La mirada dels àngels

Traducció de Meritxell Salvany

«Era massa petita per entendre què passava, però la cara de la seva mare li deia que tot el seu món se n’acabava d’anar en orris.»

El misteri s’ha instal·lat de manera permanent a l’illa de Fjällbacka, i Camilla Läckberg, la reina de la novel·la negra escandinava, ens hi torna a arros- segar amb una nova intriga esfereïdora. Aquesta vegada, ni els nens no podran dormir tranquils.

L’any 1974, la família que regentava la colònia infantil de la idíl·lica illa de Valö, al costat de Fjällbacka, va desaparèixer. Com si s’haguessin fos, sense endur-se res, ni tan sols la seva filla petita, l’Ebba, que mai no ha entès què va passar. Avui, anys més tard, l’Ebba ha tornat a la illa amb el seu marit. Volen intentar salvar el matrimoni després d’haver perdut un fill. Però Fjällbacka no és un bon lloc per salvar res, és un lloc on a les ferides del present sempre s’afegeixen les cicatrius del passat i, quan es descobreixen noves proves que podrien reobrir el cas de la família desapareguda, les cicatrius comencen a sagnar.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

“Läckberg torna a demostrar aquí la seva habilitat per controlar i dosificar la tensió en els seus llibres, mantenint l’interès del lector des de les primeres pàgines i no deixant entreveure el desenllaç abans de temps, alhora que aconsegueix sorprendre al lector.”

Laura A. Baeza, Llegir en cas d’incendi.

Fes-ne un tast

Altres llibres de Camilla Läckberg