Camilla Läckberg

El niu del cucut (Ebook)

Traducció de Marc Delgado

L’autora supervendes Camilla Läckberg retorna a Fjällbacka amb un nou cas per a Patrick Hedström i Erica Falck, una nova intriga que uneix passat i present.

El retorn de l’exitosa saga Fjällbacka de Camilla Läckberg, la gran reina del crim, que ha captivat a milions de lectors.

Dos terribles fets, sense cap connexió òbvia, sacsegen Fjällbacka fins al moll de l’os. Troben un fotògraf famós brutalment assassinat en una sala d’exposicions. Henning Bauer, el premi Nobel de literatura, cau víctima d’un atac violent a la petita illa on es troba escrivint la desena entrega de la seva coneguda saga de llibres.

Mentre Patrik Hedström i els seus col·legues de la comissaria no semblen avançar en cap dels casos, Erica Falck investiga l’assassinat d’una dona transsexual a Estocolm que va tenir lloc durant la dècada dels anys vuitanta. A poc a poc, l’Erica s’adona que els fils del passat estan connectats amb el temps present, i que els vells pecats deixen un llarg rastre darrere seu.

«Les conseqüències de la seva elecció serien dramàtiques. Però no es podia parar a pensar-hi. Havia dubtat durant massa anys. Tots plegats havien viscut sota l’ombra fosca de les seves mentides. Per descomptat, corrien el risc que allò els destrossés, però tot i així havia decidit revelar les seves veritats. I la de la resta també.»

Què n'han dit?

«El niu del cucut és violent i horripilant, incessantment emocionant… definitivament un dels millors llibres de Läckberg i, malgrat la seva foscor, potser una de les seves novel·les de suspens més divertides.» —diari Skånska Dagbladet

«Es fa evident que Camilla Läckberg s’ha divertit escrivint aquest llibre i, com a lectors, això és un bon obsequi a rebre.» —diari Helsingborgs Dagblad

Altres llibres de Camilla Läckberg