Susanna Clarke

Les dames de Grace Adieu

Traducció de Ferran Ràfols Gesa

El retorn al món fantàstic i enigmàtic d’una autora capçalera del gènere. Un llibre amb la marca única de Susanna Clarke

La Terra de Fades no està tan lluny com ens imaginem. A vegades, només cal creuar una línia invisible per descobrir que haurem d’enfrontar-nos amb princeses cregudes, mussols rancorosos i dames que broden maleficis; o amb fosques sendes interminables i mansions que mai se’ns apareixen amb el mateix aspecte. 

Entre les heroïnes i herois protagonistes d’aquests contes podem trobar al duc de Wellington o a Maria Stuart, reina d’Escòcia, així com personatges de la primera novel·la de l’autora, com el mateix Jonathan Strange o el llegendari Rei Corb. 

Barrejant la fina comèdia social victoriana amb temes clàssics del folklore britànic, i el rigor històric amb una desbordant i fèrtil imaginació, Susanna Clarke ens transporta a un món singular i inesperat, l’atmosfera del qual posseeix el sabor fascinant i alhora veraç dels somnis. 

Una col·lecció fascinant de deu històries situades al món fantàstic de l’Anglaterra del segle XIX de Jonathan Strange i el senyor Norrell on la màgia ha tornat.

 

Amb el suport de:

Què n'han dit?

«Brillant i entretingut… màgicament divertit.»
Ursula K. le Guin

 

«Un company deliciós a la seva primera novel·la amb il·lustracions de Charles Vess, un artista lestil del qual és reminiscent del gran Arthur Rackham, que recorda lèpoca daurada dels llibres il·lustrats infantils de principis del segle xx.»
Christian Science Monitor

 

«La veu narrativa irònica i còmplice de lautora deu molt a Jane Austen, Bram Stocker i Sir Arthur Conan Doyle, i les encantadores il·lustracions de Charles Vess sinspiren en les col·leccions de contes de fades del segle xix, lart déco i Edward Gorey.»
The Seattle Times

 

«Extravagant i màgic… Bellament il·lustrat per lartista guanyador dels premis Eisner i World Fantasy Charles Vess, Les dames de Grace Adieu ofereix una doble dosi de màgia: entreteniment per als ulls i per a la imaginació.»
The Denver Post

 

«Els fans de la seva primera novel·la gaudiran de totes les històries de Les dames de Grace Adieu. Són uniformement intel·ligents i escrites de manera meticulosa, coneixedores de les tradicions populars i alhora incloent-hi un gir modern.»
San Francisco Chronicle

Altres llibres de Susanna Clarke