Roc Casagran i Mari Fouz

T’estimo fins a l’horitzó

Un viatge per descobrir què s’amaga al final de l’horitzó: una aventura que, passa a passa, va omplint la motxilla vital de la protagonista, i també la dels petits lectors, de valors com l’amistat i la solidaritat.

«Ben d’hora ben d’hora, en aquell moment en què tot és possible i tot està per fer, l’Aran va sortir de casa amb una motxilla només a mig omplir: l’esperava l’horitzó. Horitzó rima amb emoció. I amb il·lusió. I amb cançó. I l’Aran cantava mentre començava la caminada i deixava el poble enrere.»

L’horitzó és el somni que volem fer realitat. És una meta, un objectiu, un amic que ens crida i ens atreu. L’Aran vol saber què s’hi amaga, a l’horitzó, i inicia un llarg viatge. Amb la complicitat del seu avi i la companyia d’una bona colla de nous amics, viurà aventures impensables i coneixerà el valor de l’autèntica solidaritat.

L’escriptor Roc Casagran i la il·lustradora Mari Fouz han unit els seus talents i les seves sensibilitats per explicar-nos una bella història d’amistat, complicitat i somnis compartits. Una invitació a fer camí. Perquè, a cada pas, omplim la vida. És per això que l’horitzó és tan lluny.

Amb amb el suport del Departament de Cultura

Què n'han dit?

«Moltes gràcies per escriure i il·lustrar aquesta meravella. No tinc paraules. Quines picades d’ullet més boniques.»— Enric Lozano

«Un conte sobre la valentia, la col·laboració, l’amistat i l’amor. Ple de referents per als petits i per als grans que l’explicaran.»— Laia Morral

«Una fantasia de conte!»— Mireia Vives

«Una història sobre somnis, amistat, empatia i solidaritat amb picada d’ullet a l’actualitat.»— Ara Criatures

«És pel meu fill, però no puc evitar llegir-lo jo!»— Diana Ballart

«Mari Fouz ha sabut copsar la màgia de la història narrada i dotar-la de tocs d’humor que faran les delícies dels infants i dels que ja no ho siguin tant però en mantinguin l’esperit.»— Pere Martí i Bertran (Eix Diari)

«Espurnes d’aquest esperit obert, aventurer, somiador que tan bé ha sabut reflectir en Roc Casagran en aquesta rondalla carregada de tendresa.»— Pere Martí i Bertran (Eix Diari)

Altres llibres de Roc Casagran