Tatiana de Rosnay

Tinta russa

Traducció de Mar Albacar Morgó

Quan encara era un nen, Nicholas Duhamel va perdre el seu pare, desaparegut en circumstàncies estranyes. Aquest fet li marcarà la vida, és també el fil conductor de la seva novel·la El sobre, un èxit de vendes mundial que el converteix en un escriptor de renom amb només 20 anys. Però tot farà un tomb quan descobreixi el vertader nom del seu pare. Perquè, qui era Lionel Duhamel? Com va desaparèixer realment? Davant d’aquestes perturbadores incerteses, Nicolas iniciarà la recerca de la pròpia identitat en una emocionant exploració del més profund dels sentiments humans.

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

“L’addicció a les xarxes socials, l’embriaguesa i l’altra cara de la fama, els secrets de família i el bloqueig d’escriptor: en aquesta novel·la palpitant l’autora s’entrega com mai. Desimbolta, mordaç i amb un toc de bogeria salvadora.”

Marie-Claire.

“L’apassionant història d’un escriptor a la recerca de la seva identitat. Una novel·la emocionant que captiva al lector amb poques paraules.”

Femina.

«Tatiana de Rosnay ens captiva amb aquesta novel·la sobre la recerca de la identitat i l’angoixa de la pàgina en blanc. Posa al servei de la història una escriptura fluïda i un agut talent de retratista.»

Femme actuelle.

“L’encertat final i la crítica a la política sobre immigració del govern de Sarkozy completen una recomanable novel·la amb una varietat d’ingredients que ens ofereixen un suculent plat literari.”

Miguel Ángel Gómez Juarez, Me gustan los libros.

Altres llibres de Tatiana de Rosnay