Laurie Frankel

Tu i jo, ara i sempre

“En Sam va barrejar les antigues tradicions dels alcavots i les veritats que els usuaris revelaven però no admetien sobre ells mateixos, tot combinat amb el poder dels processadors de dades moderns, i va crear l’algoritme que va canviar el món de les cites online. Va desxifrar el codi del teu cor.”

Una de les últimes revelacions de la jove narrativa nord-americana, Laurie Frankel, ens regala una novel·la divertida, emocionant, original i plena de sorpreses sobre l’amor i la pèrdua.

En Sam és un programador informàtic que treballa en una empresa de cites online. El seu enginy el porta a crear un algoritme que permet trobar la parella perfecta. I funciona. De fet, així és com coneix la Meredith, la dona dels seus somnis. Però, serà capaç en Sam de crear un algoritme que faci que l’amor duri per sempre? També més enllà de la vida i de la mort? Per a ell i per a tothom?

Amb el suport del Departament de Cultura.

Què n'han dit?

“Una història emocionant sobre com l’amor s’enfronta a la pèrdua i la tristesa. Laurie Frankel és una autora a tenir en compte, sense cap dubte.” Library Journal.

Fes-ne un tast