Notícies

Aquest estiu, un llibre pot ser el teu millor company de viatge!

Ja estàs a punt per marxar de vacances d’estiu? Sigui a la platja o a la muntanya, recorda que un llibre pot esdevenir el millor company de viatge! Des d’Amsterdam et fem un seguit de propostes perquè gaudeixis de bones lectures!

Els thrillers més addictius

La pacient silenciosa, d’Alex Michaelides: un thriller psicològic impredictible i paralitzant, que ha aconseguit trobar milers de lectors a tot el món.

Les Donzelles, d’Alex Michaelides: amb una combinació magistral de suspens, erudició i crim, la segona novel·la de Michaelides és una lectura addictiva i absorbent.

Ales de plata, de Camilla Läckberg: la segona entrega de la sèrie Revenge explora fins on està disposada a arribar una dona per defensar la pròpia dignitat i la de la seva família.

Ideals per llegir a la platja

Gemma, de Milena Busquets: una història emotiva i vitalista sobre l’amistat, l’amor, les pèrdues que ens marquen i les petites alegries quotidianes.

El Dofí, de Mark Haddon: una novel·la d’aventures d’una imaginació desbordant i escrita magistralment per un dels autors més creatius i hàbils del moment.

El Perfum, de Patrick Süskind: el clàssic contemporani que continua fascinant, commovent i aterrint a parts iguals lectors de totes les generacions.

Novel·les que et remouen

Les mares no, de Katixa Agirre: mitjançant una barreja magistral de gèneres, Katixa Agirre viatja al fons de la nit de la maternitat i, descarada i valenta, trenca totes les convencions per desafiar-ne els últims tabús.

Les coses humanes, de Karine Tuil: un fet. Dues versions contradictòries. Es pot fer justícia quan l’opinió pública ja ha dictat condemna? Una novel·la magnètica que ens fa replantejar els límits de les relacions humanes.

Claus i Lucas, d’Agota Kristof: una de les al·legories més torbadores i inquietants sobre l’Europa de la Segona Guerra Mundial.