Camilla Läckberg

Dones que no perdonen (ebook)

Traducció de Marc Delgado

Camilla Läckberg esborra la frontera entre el bé i el mal en un thriller excepcional i addictiu sobre la venjança de tres dones que decideixen lluitar per les seves vides

«Certament estava a punt d’assassinar un home, però a la vegada alliberaria una dona. El resultat de les seves accions seria, doncs, positiu.»

L’Ingrid va renunciar a la seva carrera professional per tenir cura de la seva filla, mentre el seu marit es convertia en cap de redacció d’un dels diaris més influents de Suècia. La Brigitta és mestra d’escola, tothom l’adora, però ningú no sap l’infern que viu a casa. La Victoria és una dona russa casada per internet amb un suec de poble alcoholitzat i, en la distància, explica contes de fades a la seva mare. A ulls del món, les seves vides són perfectes, però totes tres viuen sotmeses a la voluntat i al desig dels seus marits. Fins que arriba un dia que, sense haver-se conegut, troben el pla perfecte per aconseguir la llibertat.

L’autora dels crims de Fjällbacka s’endinsa en la història de suspens de tres dones que no estan disposades a ensorrar-se per culpa d’un home. Com afirma el diari La Repubblica: “Una trama perfecta d’una de les mestres de la ficció mundial”.

Què n'han dit?

«Una trama perfecta d’una de les mestresses de la ficció mundial.» La Repubblica

«Una novel·la fascinant sobre tres dones que hauran de fer front als homes responsables d’haver convertit les seves vides en un autèntic infern.» La Gazzetta del Sud

Altres llibres de Camilla Läckberg