Camilla Läckberg

La gàbia d’or (Ebook)

Traducció de Marc Delgado

La traïció serà el germen d’una venjança brutal.

«Hauria d’haver obert els ulls abans. Es diu que no hi ha res que encegui tant les persones com l’amor, però la Faye sabia que el que ens encega encara més és el desig de trobar aquest amor. Les expectatives són una droga poderosa.»

La Faye, decidida i intel·ligent, va renunciar als seus somnis per ajudar en Jack a triomfar en els negocis. Ara ho té tot, en aparença: un marit atractiu, una filla que s’estima de cor i un apartament luxós al barri més exclusiu d’Estocolm. Però en aquesta nova vida se sent presonera dins d’una gàbia d’or i mataria qui fos per mantenir ocults els secrets inconfessables de joventut. La traïció d’en Jack ensorrarà definitivament el seu fràgil equilibri. La Faye haurà de renéixer amb les armes del seu passat. Farà saber al món de què és capaç i planificarà la manera més cruel possible de venjar-se del seu marit.

Per primera vegada, Camilla Läckberg fa un parèntesi en la sèrie d’èxit dels crims de Fjällbacka per explorar la mentida i la perversitat en l’alta societat. Un thriller absorbent sobre l’èxit i l’engany que ens demostrarà que l’ambició de la protagonista no té límits quan agafa les regnes del seu propi destí.

Què n'han dit?

«Camilla Läckberg ha escrit la seva millor novel·la, un relat intens, potent i molt actual sobre dones amb cicatrius i llàgrimes als ulls.» Anna Carreras, Núvol

«Una novel·la entretinguda, àgil i addictiva, amb mil girs fins a l’última pàgina.» Bloc Negra y Mortal

Altres llibres de Camilla Läckberg