Alex Michaelides

La pacient silenciosa (ebook)

Traducció de Anna Puente Llucià

El thriller psicològic més aclamat de l’any. Impredictible i paralitzant, et pot deixar sense paraules. El suspens elevat a la màxima potència.

L’Alicia Berenson tenia trenta-tres anys quan va matar el seu marit. Era una pintora cotitzada, les galeries de Londres se la disputaven per exposar les seves obres. S’estimava el seu marit, se’n preocupava. Fins que un vespre el va lligar a una cadira i va disparar cinc cops contra ell. L’Alicia no va tornar a parlar mai més.

Sis anys més tard, Theo Faber aconsegueix una plaça a The Grove, una unitat forense protegida del nord de Londres. En Theo és un ambiciós psicoterapeuta convençut que triomfarà allà on tants altres han fracassat: està obstinat a ajudar l’Alicia a recuperar la parla, a resoldre el misteri del seu silenci. Aviat descobrirà que el mutisme de l’Alicia està més arrelat del que es podia arribar a imaginar. Però si finalment parlés, estaria disposat a acceptar la veritat?

Què n'han dit?

«El thriller perfecte. Aquesta novel·la extraordinària m’ha disparat les pulsacions des del principi: no me n’he pogut desenganxar, literalment.» A. J. Finn, autor de La dona a la finestra

«Un debut impressionant… Intel·ligent, imaginativa, una lectura excel·lent.» The Times

«Absolutament brillant.» Stephen Fry, autor de Mites

Altres llibres d'Alex Michaelides