Milena Busquets

També això passarà – Edició 10è aniversari

«A primera vista, el to és de comèdia afrancesada amb separats promiscus lleugerament esnobs. Però no us en refieu: quan mossegueu l’ham, el text se us clavarà al paladar, us arrossegarà i us farà tastar la sal, la sang, l’horitzó i els abismes d’un mar que no serà mai més el mateix de tots els estius.» Sergi Pàmies, La Vanguardia

El descobriment internacional d’una autora que entremescla amb encert humor, emoció, ironia i reflexió. Un dels títols més venuts al catàleg d’Amsterdam.

La Blanca, una dona d’uns quaranta anys, acaba de perdre la mare, una coneguda escriptora i editora barcelonina de personalitat desbordant. Amb un punt de bogeria, impulsiva com sempre, la Blanca decideix emprendre un viatge terapèutic a la casa familiar de Cadaqués acompanyada dels seus dos fills, els dos exmarits, l’amant actual i dues amigues tant o més peculiars que ella. Un viatge que l’ha de dur a retrobar l’essència de la complexa relació que tenia amb la seva mare, tot buscant les paraules adients per parlar de l’absència i de l’enyorança, però també del plaer i de l’alegria de viure. Una novel·la plena de sensualitat, humor i desimboltura.

Han passat 10 anys i més de 150 títols des que l’any 2007 naixia el segell de ficció en català Amsterdam. Per aquest motiu, volem celebrar aquesta fita amb una selecció de 10 llibres que han marcat aquests 10 anys, entre els quals es troba aquest títol.

Altres llibres de Milena Busquets